Тези трябва да изчезнат от властта, политиката и изобщо от обществения живот на България и то час по-скоро

Тези трябва да изчезнат от властта, политиката и изобщо от обществения живот на България и то час по-скоро
Само като прочетеш позицията във връзка с убийството на Алексей Петров, тиражирана от ПП, веднага си даваш сметка колко жалки нищожества ни управляват всъщонст!

Казаното от тях по адрес на Петров разкрива истинската им лъжлива, измамническа и нелоялна същност.

Самият Алексей Петров няколко пъти публично е заявявал подкрепата си за тях и вместо да изкажат съболезнования на близките му и да отидат с по едно цвете на погребението, тези нещастни неблагодарници и мизерници обявиха, че изобщо не го познават и никога не са чували за него!

Иначе доскоро не се свеняха да приемат помоща на Петров, а сега след като бе убит обясняват, че не знаят кой е и всичко, което се твърди е спекулация. Истински лешояди – те по този начин виждат и Отечеството ни – като плячка. Даже отново започнаха да плещят за “руска пропаганда” и “намеса” – дежурните им вече изтъркани нищонезначещи клишета.

Въпросните клоуни, които Радев, чрез служебните си правителства, в които Петков, Василев и Денков с охота учатваха като министри, вкара в политиката и на практика ни натресе това нещастие, сега го плюят и обясняват, че той бил виновен за това, че никой нормален българин не харесва измамническото им правителство!

Ами нормално е никой да не ви харесва, защото сте жалки мижитурки, лъжци и палячовци! Това вече се вижда от километри! Аз лично подобни шутове никога не съм виждал начело на Родината ми, никога.

Strahil Angelov

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.