Убийството в Казанлък – наемател и хазяин се ръгали с ножове

Убийството в Казанлък – наемател и хазяин се ръгали с ножове

Снимка: БГНЕС

Наемател и хазяинът му се оказаха двете жертви на двойното убийство в Казанлък. 36-годишният Николай живеел под наем в апартамента на 44-годишния Жельо в блок №15 в местния квартал “Изток”, където и двамата бяха открити мъртви тази сутрин, съобщава „24 часа“.

Още по темата

15 юни 2020 07:36

19

Хазяинът вчера отишъл на гости на своя наемател и двамата започнали да пият. В 21:30 часа поръчали на таксиметров шофьор да им докара алкохол до жилището – услуга, която се предлага в града. Продължили да пият и към полунощ опитали отново да поръчат алкохол на същия таксиджия, но той не вдигнал.

След подаден рано сутринта сигнал от живеещи в блока до МВР, униформените е трябвало да разбият вратата на апартамента, тъй като бил заключен.

Първоначалната версия е, че двамата са си нанесли смъртоносни рани с хладно оръжие. Към момента се смята, че няма друг замесен. Не е ясна и причината за кървавата драма.

В апартамента с Николай живеело и кучето му, което стана ясно, че е обезобразило хазяина, но все още няма данни дали това се е случило преди или след смъртта на 44-годишния мъж. Домашният любимец не е посегнал на собственика си. Той е откаран в общинския приют.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.