Хари и Меган доставят храна в Лос Анджелис

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл доставиха храна на болни хора в Лос Анджелис, съобщава Bulgaria ON AIR. Това е първата обществена дейност на семейството, откакто се преместиха в Калифорния след въвеждането на извънредните мерки в САЩ. Двойката, която официално се оттегли като старши членове на британското кралско семейство, за първи път се яви доброволно в Project Angel Food миналата неделя, доставяйки храна до домовете.

“Те дойдоха за Страстната седмица и ни изненадаха в сряда”, каза Ан-Мари Уилямс, мениджър по комуникациите на фондацията. “Двамата доставиха храна на 20 наши клиенти и буквално ги разтърсиха”.

В изявление на организацията се казва, че младата двойка “тихо продължава да доставя храна, за да облекчи нашите преуморени шофьори, които са изправени пред увеличена натовареност от един месец”, предава БГНЕС.

По-рано Хари и Меган обявиха, че планират да основат организация с нестопанска цел в САЩ, наречена “Арчиуел”. Тя ще създава групи за емоционална подкрепа, мултимедийна образователна програма и благотворителен уебсайт.

Двамата заявиха пред в. “Дейли Телеграф”, че искат “да направят нещо смислено – нещо, което има значение”. Те отказаха да дадът подробности около намеренията си заради пандемията от коронавирус и ще направят съобщение “когато настъпи подходящият момент”. 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.