Хегемонът е изтощен, обезсилен, обезверен

Хегемонът е изтощен, обезсилен, обезверен

Всички знаем- даже и англо- саксите, елитите на глобализма, “ миротворците“, даже и нашите евроатлантици с трапанация на черепите , че войната в Украйна ще приключи с победа на Русия.

Знаят го, защото алтернативата е ядрен апокалипсис за човечеството.

Путин го каза : “ За какво ни е свят, ако я няма Русия?!“

Въпросът е кога ще приключи войната?

Скоро – има достатъчно знаци на недоволство кэм Зеленски и отказ за допълнителна помощ.

Имаше много критики към военната тактика на руснаците – били бавни, не напредвали, проявявали слабост и т.н.

Нима?

Путин готви Русия много преди 2022г.Минските споразумения бяха твърде прозрачен начин да се приспи Русия, докато САЩ въоръжава Украйна и я подготвя за натовска държава.НАТО обкръжи РФ с американски бази и бавно започна да стяга примката.

Мислите ли, че през това време Путин се е разхождал в Сибир и се е наслаждавал на Северното сияние?

След 2014г. ЕС и САЩ наложиха поредица от икономически санкции на Русия заради войната в Донбас.До 2021г. Путин не призна по тактически съображения Донбаската и Луганска републики.През есента на 2021г. предупреди НАТО да възстанови границите си от 1990г.Русия се подготвяше икономически и във военно отношение за бъдещите провокации.Руското разузнаване не е за подценяване.

За времето от февруари 2022г. до днес се разшириха и създадоха мощни икономически съюзи, които повалиха американския долар.Путин воюваше на два фронта – вътрешен и външен и предателите, силните олигархични кръгове и влияния бяха сериозно предизвикателство.

Руската армия нямаше за цел да превзема територии и то с цената на невинни жертви.Тя методично унищожи военни и стратегически обекти, инфраструктора, осигуряваща доставките на оръжия, центрове с наемници и натовски и западни офицери.

Демилитаризация и денацизация.

Всички стъпки бяха извървени паралелно.

САЩ и ЕС се изчерпаха, настъпиха кризи – икономически и социални.Народите въстанаха – по различен начин и с различни средства.

Хегемонът е изтощен, обезсилен, обезверен.

Суверенни държави се обединяват, рушейки еднополюсния свят.

Това се случи.

То започна през 2014г. и скоро ще приключи както е замислено.

Нов свят.

…………

А най- голямото удоволствие за мен ще бъде да наблюдавам лицата на евро- джендър либералната пасмина от еничарския корпус на управляващите.

И знам, че няма да им простим – заради България.

❤️

Румяна Ченалова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.