Четири положителни проби за КОВИД-19 в националния ни отбор по художествена гимнастика

Четири положителни проби за КОВИД-19 в националния ни отбор по художествена гимнастика
Неприятна новина долетя от лагера на грациите ни по художествена гимнастика.

Четири положителни проби за COVID-19 са дали състезателки от националния отбор на България, съобщиха от Българската федерация на страницата си във Фейсбук.

Имената на заразените момичета не се съобщават, но от публикацията става ясно, че поради тази причина отборът ни е отказал участие на турнир в Русия.

„ЕКСКЛУЗИВНО!!! Българският национален отбор няма да вземе участие в онлайн турнира на Русия. Причината за отказа е, че в отбора има четири положителни резултата на COVID-19“, пише в краткото съобщение.

България трябваше да участва в Русия с ансамбъл жени в състав Боряна Калейн, Катрин Тасева, Татяна Воложанина, Вая Драганова и ансамбъл девойки – Ева Брезалиева, Стиляна Николова и Радина Томова.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.