Шофьорка: Глобиха ме след катастрофа с диво прасе на “Тракия”

Тежка катастрофа на магистрала “Тракия” заради изскочило диво прасе на платното предизвика полемика, а пострадалата – 23-годишната Михаела Иванова, е твърдо решена да съди Агенция “Пътна инфраструктура”.

Абсурдното в случая е, че младата жена е получила и акт за превишена скорост. 347 км на автомагистрала “Тракия” е мястото, където се е случил инцидентът.

Малко преди полунощ на 26 ноември Михаела пътува от София за Бургас, когато внезапно на пътното платно изскача глиган, разказва Bulgaria ON AIR. Попада под гумата ѝ, тя се пука, колата се обръща три пъти в канавката.

Михаела все още пази част от козината на животното, която е останала по гумите на колата, както и снимки със скъсаната ограда и следите от диви прасета.

Пристигналата на място “Пътна полиция” съставя протокол, според който инцидентът е станал вследствие на шофиране с несъобразена скорост по мокра настилка.

От АПИ изпратиха становище по случая. В него се казва, че според протокола на МВР няма данни дивото животно да е участвало в пътния инцидент. Все пак от пътната агенция признават, че оградата на магистралата е била разкъсана и са преминавали животни.

Само преди година на същия този пътен участък е имало смъртен случай заради излязло диво животно на магистралата.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.