И съпругата на Ути Бъчваров има коронавирус

И съпругата на Ути Бъчваров има коронавирус

Снимка: БГНЕС

“Физически се чувствам добре. Нямам температура, не кихам, не кашлям. Но ми изчезнаха вкуса и обонянието”, разказа пред Нова тв.

Още по темата

18 юни 2020 17:08

45

Той е под карантина със съпругата и децата си в къща, която е на 70-80 км от Варна. Семейството отишло там на почивка. Миналата седмица в четвъртък, докато вечеряли, Бъчваров установил, че яде чесън, но не усеща нищо.

“Разбрах, че нещо не е наред. Сетих се, че липсата на вкус и обоняние е един от симптомите на коронавирус. На следващия ден отидох в лаборатория във Варна и си направих тест. В 21 ч излезе резултата и разбрах, че съм позитивен. Половин час по-късно на вратата ми почукаха здравни инспектори и кметския наместник. Взеха проби на жена ми и децата. Тя също даде положителен резултат, децата са отрицателни”, разказа кулинарят.

Сега цялото семейство е под карантина, като децата не са отделени. Другата седмица ще бъдат направени контролни тестове, за да се види дали вече двамата са оздравели.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.