Шофьор без книжка се блъсна в дърво до гробище

Шофьор без книжка се блъсна в дърво до гробище

Снимка: БГНЕС

36-годишен мъж е тежко ранен и откаран в болница, след като с колата си се удари в дърво до гробището на шуменското село Могила. Катастрофата е станала към 18,30 ч снощи. На мястото веднага са пратени Бърза помощ и полиция, съобщава полицията в областния град.

Още по темата

31 май 2019 14:05

14

Според първоначалните данни шофьор се блъснал в дърво край пътя заради несъобразена скорост, при която загубил контрол над автомобила. Пострадалият е от Провадия и е откаран в болницата в Шумен с опасност за живота. Той има травма на гръдния кош, черепно-мозъчна травма и счупено бедро, уточниха от полицията.

В колата е пътувал още един мъж, на 46 г. Той е без наранявания, но е в стрес от случилото се. Според РДВР-Шумен шофьорът на колата е без шофьорска книжка. Взета му е и кръвна проба за анализ.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.