Баща на 3-годишно дете разтърси мрежата: Чакал съм я 11 години!

Баща на 3-годишно дете разтърси мрежата: Чакал съм я 11 години!
Баща на 3-годишно дете се разгневи заради случка на пътя. Мъжът споделя, че вчера е бил засечен от друг водач на столичното Околовръстно.

Тъй като е чакал появата на момиченцето си 11 години, той се закани, че ако се беше стигнало до инцидент, е нямало да чака пристигането на полиция. Младият татко призова хората на пътя да са по-разумни и да ценят живота.

Ето какво написа той едно към едно:

„Сърдечни благодарности на малоумника на Околовръстното, по посока Любляна. В 19:30 часа бях втора кола от Горна Баня на светофара на Любляна, правих ляв завой, за да се включа в локалното, и този малоумник изкочи отзад в насрещното и ме засече.

Добре, че набих спирачки, иначе влизаше в прозореза на задната врата, а там седеше невръстната ми дъщеричка на 3 годинки, с която бяхме тръгнали да ѝ купя подарък.

Баце, чакал съм я 11 години, въобще нямаше да чакам полиция да дойде, приключвах те на момента.

Хора, ако си нещете живота, има други хора които им се иска да живеят. Бъдете разумни и се пазете, не карайте като алтави и после да обвинявате другите за вашето безхаберие. Спокойна вечер на всички ви желая и съм благодарен, че не набих педала на газта.“

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.