“Бунт срещу диктатурата на Борисов!“ Отровното трио готви барикади тази вечер

“Бунт срещу диктатурата на Борисов!“ Отровното трио готви барикади тази вечер

За „бунт срещу диктатурата на Борисов“ и готовност за барикади довечера призова Отровното трио (Бабикян, Хаджигенов и Минеков),

след като тази нощ полиция разтури барикадите на протестиращите в София и страната, извърши арести, а управляващите дадоха объркани и противоречащи си обяснения – Валери Симеонов заяви, че то било решено на Коалиционен съвет, пиарът на ГЕРБ Никола Николов – че доколкото знаел, не било вярно.

Протестът се събира довечера пред Министерския съвет от 20 ч, съобщава OFFNews

„Свободата не ще каскет, свободата иска Караджата. Дойде времето, в което всеки един от вас е Караджата – заявява адв. Николай Хаджигенов във видеобръщение към протестиращите и ги кани да се съберат в 20 ч. пред сградата на Министерския съвет „с всички възможни средства за издигане на барикадите отново“.

„Няма да спрем, няма да приключим. Това, което започна, продължава. Симеонов е една маша в ръцете на Борисов. Борисов се крие. Страхът има своето грозно лице и днес го видяхме отново“, добавя Арман Бабикян.

„Тази вечер ще ги издухаме. Сами са си виновни. Предизвикаха бяс, който ще ги повали. Бяс, който ще ги помете. Нека тази вечер всички да се съберем заедно на същото място. Почваме този път ударно, докато ги пометем“ – завършва проф. Велислав Минеков.

Оставка! – призовава накрая Хаджигенов.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.