Съсипахте българския туризъм, сега ревете! Хак да ви е!

Съсипахте българския туризъм, сега ревете! Хак да ви е!
Созополският кмет се бил съблякъл по бански, „засукани репортерки“ въздишали по него, пищят дърварски, пиарски, жълти агенции.

Кметът се хвърлил в морето, за да покаже, че водата била чиста и морето не било замърсено. Искал да помогне на бизнеса.

Ташак, музика и вести от български идиоти.

На фона зад кмета – ПРАЗЕН плаж.

Преди дни по БНТ пак репортаж от Черноморието, този път от Варна. Пак някакви дърварски, пиарски, репортажи за „хубавото ни родно Черноморие“. Водещият обаче не издържа на тъпнята и възкликва потресено от онова, което вижда с очите си зад „дръжката на микрофон“ – ПРАЗЕН ПЛАЖ!!!

Като варненка – в прав текст да ви го кажа!

Не помня, като през последните години, толкова ПРАЗНИ ПЛАЖОВЕ!!!

Не помня Варна толкова ПРАЗНА, като че е краят на октомври месец.

ИСТИНАТА е, че туризма по родното ни Черноморие е ПЪЛНА КАТАСТРОФА.

И това не е заради слуховете, че морето било замърсено, а заради СЪСИПВАНЕТО НА ТУРИЗМА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ. НЕЩО ПОВЕЧЕ – ЗА ТОТАЛНОТО МУ УНИЩОЖЕНИЕ.

Поколение след поколение не само не помнят, но и НЕ ЗНАЯТ какъв туризъв имаше България по Черноморието си. Хабер нямат.

Работила съм години наред на Златни пясъци, живея откакто се помня във Варна, и ЗНАМ какво имахме, и какво изгубихме завинаги.

От години не стъпвам на Златни пясъци, където мина младостта ми, от години! Защото сърцето ми кърви от това в което превърнаха Златни пясъци алчни и крадливи политици, и така наречени бизнесмени. Превърнаха го в бетонно отвратително гето! Безобразно гето, в което ако имаш и един грам мозък, никога няма да стъпиш, камо ли да почиваш.

Всичко това не се отнася само до Златни пясъци, а и до Слънчев бряг, и още, и още… Безогледно, безнаказано, криминално, мръснишки и алчно „тамадите“ на сегашните и „демократи“, и „комуняги“, приватизираха родното Черноморие, за да го превърнат в клоака.

И сега реват, че било празно. Хак да ви е! Като са ви празни главите.

Някога бях единствената, която громях безобразната криминална приватизация на Златни пясъци, довела до това, което представлява сега курорта – гротеска на онова Златни пясъци от миналото. Не само никой не си го премести, не само власти и прокуратура не си мръднаха пръста, но аз го отнесох – години наред бях изхвърлена от журналистиката със заповед на тогавашните управляващи, заради това, което пиша. Докато си построят бетонните гета. И докато ебат майката окончателно на туризма и Черноморието.

Днес не стъпвам в тези клоаки. Освен мен, както е видно, не стъпват и българите. Какви чужденци ходят там – не ми се приказва. Пълна трагедия.

Държавата позволи това безобразие да се случи. Заедно с прокуратурата и службите.

Сега не ревете, че българите предпочитат Турция и Гърция!

Турция е върха и е непоносимо трудна за достигане. В Гърция мистиката на онова, което убихме тук като туризъм в България, може да се докосне на всеки метър.

В личен план иначе, няма нищо по-прелестно да си от Варна и да не се блъскаш всяко лято в онези тълпи от хора, които помня в годините назад.

Но в обществен план – това, което направи държавата и прокуратурата, толерирали умишлено разсипването на туризма по Черноморието, е престъпление.

За което, разбира се, както винаги се случва у нас – отговорност никой никога няма да понесе.

Като варненка ви го казвам – стягайте куфарите за Турция и Гърция. За да се насладят душите ви на всичко онова, което тук, в България, вече го няма.

Защото ТЕ го убиха.

Веселина Томова 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.