Българите не са тъпи. Те само изглеждат така, но лудия професор не ги разбира и вероятно няма да може да разбере никога. И затова си има причина

Българите не са тъпи. Те само изглеждат така, но лудия професор не ги разбира и вероятно няма да може да разбере никога. И затова си има причина
Българите не са тъпи, както твърди Иво Христов.

Те само изглеждат така, но лудия професор не ги разбира и вероятно няма да може да разбере никога.

И затова си има причина.

Няма българин който да не разбира какво се случва с него и страната му.

Разбират го умните, глупавите, красивите и грозните. Бог ни е дал достатъчно качествен мозък и силен ген, за да разбираме тези тъй прости и очевидни неща.

Друг е проблема!

Нямаме водач.

Ако имахме такъв, но не спуснат от едно посолство или някоя скапана партия, досега да сме забравили прехода към каквото да било. Не познавам в света народ по-гневен и буен от българите, нито по-войнствен.

Само се огледайте около вас, вижте лицата на българските мъже, походката и средата в която те са поставени да оцеляват в едно с целите си семейства.

Вижде добре какво правят когато се разгневят дори за незначителни неща, когато някой ги заплаши или когато някой се опитва да ги командва.

Всичко което ви заобикаля е плод на българските мъже, които никой не трябва да подценява дори да не харесва крайния резултат.

Едно от качествата на енергията е тя да може да се насочва и ако това се случи ще видите други хоризонти.

Само българските мъже и жени оцеляват и пречупват времето подложени на пълен геноцид! Запомнете добре това.

Никой друг.

Николай Марков

https://youtu.be/j_UKAMgJpYs

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.