Васил Найденов към Киро: Засрами се, младежо, българите мизерстват, а помагаш на украинците!

Васил Найденов към Киро: Засрами се, младежо, българите мизерстват, а помагаш на украинците!

Васил Найденов е гневен от това, което вижда в България през последните месеци!
Най-големият певец на България Васил Найденов изригна срещу управлението на Кирил Петков. Към днешна дата той счита за грешка, че е гласувал през ноември именно за „Продължаваме промяната“, писа Novini.0.bg.

Васко Кеца е разочарован най-вече от отношението на управляващите към проблемите на народа. Сметките постоянно растат, но никой не прави нищо, за да облекчи българския народ.

Вместо това се помага на чужд народ. На украинските бежанци се осигуряват безплатен престой по хотелите и им се търси усилено работа. Това за българите не се прави.

„Дават се пари и работа на украинците, осигуряват се места за децата им в детските градини, защо всичко това не се прави за българите? Нямам нищо против бежанците, съпричастен съм към съдбата им, но не може държавата ни да се отнася по-добре към тях, отколкото към нас. Кирил Петков е симпатичен младеж, но трябва да се засрами!“, изригна изпълнителят на „Телефонна любов“.

Васил Найденов бесен на Кирил Петков

Той се отнася критично и към участниците във войната. За певеца е недопустимо главните виновници да се крият по бункери, а на фронта да са млади момчета.

Тук Найденов визира Владимир Путин и Володимир Зеленски. И двамата са се барикадирали в бункери и само дават команди от разстояние.

Разбира се, така е във всяка война през последните 100 години. Вече войните не се водят с лидерите на държавите отпред, както е било през Средновековието например.

Васил Найденов стига дори още по-далеч в нападките си към Путин и Зеленски. Той би ги изправил до една стена и би ги разстрелял без притеснение, защото те са виновни за смъртта на хиляди хора.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.