Мая Манолова: Икономически мерки за хората не се приемат!

Мая Манолова: Икономически мерки за хората не се приемат!


Мая Манолова за гражданите: Подкрепа няма, но Банките ще си начисляват в пълен обем наказателните лихви, депутатите ще си взимат големите заплати, а политическите партии ще си вземат субсидиите! Манолова алармира, че в този закон няма никакви мерки за малкият и среден бизнес.

Облагодетелствани са само структурите на властта. Мая попита и кой е получил парите за които се говореше? Борисов обеща на практика безлихвени кредити, но бюрократичните спънки са голям проблем.

Чуйте за колко милиарда говори Манолова? Нужна е публичност и прозрачност как се харчат парите по време на извънредното положение.

Ревизия ще има, заяви Мая Манолова и от гражданско движение „Изправи се.БГ“ твърдо заявяват, че ще има ревизия как се харчат парите в страната.

Издирва се някой, получил подкрепа от държавата за коронакризата освен ЦГМ и приятелите на властта

Gepostet von Мая Манолова am Freitag, 8. Mai 2020

Гледайте публичната изява на Мая Манолова. На кратко казано ревизия ще има и тя ще бъде скоро.

От: netvesti.com

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.