Владо Береану: Правителството на Радев показа, че България е жива!

Владо Береану: Правителството на Радев показа, че България е жива!
Владо Береану с положителна оценка за служебния кабинет!

Журналистът от телевизия “Евроком” Владо Береану е на мнение, че служебното правителство, съставено от президента Румен Радев, е свършило перфектна работа. Той дава суперлативи за всички в кабинета, предаде Фрогнюз, цитиран от Noviniplus.bg7.eu.

“Служебното правителство показа, че управлението в България не е толкова сложно. Не е сложно да живееш добре, стига да имаш държава зад гърба си”, смята журналистът с румънски корени.

Владо Береану доволен от правителството на Радев

Според него хубавото в настоящия парламент е, че всички са срещу ГЕРБ.

Береану отдавна демонстрира ненавистта си към партията на Бойко Борисов и не се страхува да го прави.

“Имаме пет партии, които са срещу една и тази една няма никакъв шанс да участва във властта. Това е добре.”, казва Береану.

Той е на мнение, че от гледна точка на демокрацията няма нищо лошо да има нови избори. Все пак обаче за една устойчива държава се иска постоянно правителство.

За последното обаче може да се поспори, тъй като служебният кабинет е само временен, а върши чудесна работа до момента.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.