Георги Марков: Радев да бойкотира срещата в Тирана! Всичко е пунта мара

Георги Марков: Радев да бойкотира срещата в Тирана! Всичко е пунта мара
Срещата ЕС – Западни Балкани нищо няма да реши.

Ние клекнахме на Македония и реват по стадиони и площади, че сме въшки, татари и фашисти. Сърбия не клекна за Косово и Вучич няма да отиде в Тирана.

И е прав. Испания, Словакия, Румъния, Гърция и Кипър не са признали Косово, а искат Сърбия да го признае – евроцинизъм на квадрат.

Рюте още 2017-та каза на Юнкер, който се застъпи за нас за Шенген, че е романтик. Ако сънувал илюзии, му вика холандския ерген, да ходел да се прегледа.

Австрия е притеснена от небивалата мигрантска инвазия, която минава през нас. Десетки са задържаните трафиканти нашенци в Унгария. Нехамер беше в Белград и Будапеща, тройката ще се среща във Виена. Може би, ще има и обща среща с Вишеградците, които се видяха в Кошице.

Големият въпрос е кой покани милионите мигранти 2015-та? Меркел, Рюте и Оланд. България не ги е канила. Ако Холандия, Австрия и Западът са притеснени от новата мигрантска вълна, да пратят армиите и полициите си на нашата граница. Това е евросолидарност.

Как така Холандия и австрийският канцлер Файман ги канят 2015-та, а ние трябва да ги връщаме 2022-ра? И затова, че не можем да върнем поканените, няма Шенген.

Салвини, като вътрешен министър в Италия, преди време върна кораб с мигранти и почнаха да го съдят.

Прав е Ханс-Георг Маасен, дългогодишен шеф на Германското разузнаване: “Европа е море от политическа лудост, с един самотен фар – Виктор Орбан.”

Е, какво да прави Радев в Тирана? Американците бомбадираха Сърбия, създадоха Косово, свалиха ни гащите за Македония и направиха пуч на Бойко, който пазеше границата.
Дадохме свидни жертви – полицаи и граничари, заради: “Елате, ще се справим“. За благодарност – вън от Шенген… Ами, да карат без нас в Тирана – стига лъжи, стига измама…

P. S.: Прав беше Бойко, като нарече Рюте полицая на Европа в 2020-та. Факт е, че и в Холандия, и в Австрия има силни опозиционни антимигрантски партии, едноименна “Партия на Свободата”. Вилдерс диша във врата на Рюте, а в Австрия съдът оправда Шрахе, който се опитаха да сготвят… Да се оправят, да не си решават вътрешнополитическите мъки чрез нас!

Георги Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.