Домусчиев: Много хора ме отписваха, но това е грипче

Домусчиев: Много хора ме отписваха, но това е грипче

Снимка: БГНЕС

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи емоционален коментар, след като преди дни пребори коронавируса. Сега вече е напълно здрав.

„Много хора ме бяха отписали и ме погребваха. Въпросните хора не ми желаеха оздравяването, но днес мога да им кажа, че ще останат разочаровани, защото всичките ми показатели са перфектни“, започна Домусчиев.

„Вече съм напълно здрав човек. Не е имало момент да се страхувам за живота си. Аз съм силен характер! Не съм си и помислял, че няма да мога да се преборя с това грипче!“, продължи той пред „Блиц“, цитиран от Gol.bg.

„Трябва да сме реалисти. На всички е ясно, че няма да излезем бързо от карантината и проблема с коронавируса. Не смятам, че в България има индустриалец, който да не се готви сериозно за един по-дълъг период на извънредно положение“.

На въпрос дали има бизнес, който да се възползва от създалата се тежка икономическа ситуация, Домусчиев отговори така: „Тук не може да се говори за отделен бизнес. Печеливши са китайците“.

Още спортни новини четете в Gol.bg тук 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.