Ива Иватта: Още колко трябва да ви мачкат, за да се сетите, че никой не ви мисли доброто?

Ива Иватта: Още колко трябва да ви мачкат, за да се сетите, че никой не ви мисли доброто?
Тези, които бяха предумишлено отровени с ваксината на Астра Зенека, ще подадат ли жалба и съдебен иск, срещу извършителите на това престъпление или ще продължат да повтарят, че се чувстват добре?

По-лесно е за робският мозък да не мисли, а само да изпълнява заповедите на господарите. Още колко трябва да ви мачкат, за да се сетите, че никой не ви мисли доброто?

Не ви глобяват за ваше добро!

Не ви оставят без пари и работа за ваше добро!

Не ви затварят в панелите за ваше добро! Не ви забраняват разходките сред природата на чист въздух за ваше добро! Не ви спират притока на кислород с маски за ваше добро!

Не ви държат гладни за ваше добро!

Не ви фалират бизнесите за ваше добро!

Не ви спират достъпа до болниците за ваше добро!

НЕ ВИ ВАКСИНИРАТ ЗА ВАШЕ ДОБРО! Всичко е против вашите интереси и право на свободен избор и живот!

Кой ще „изведе“ от вените ви и кръвният ви поток, това което вече ви беше инжектирано от „медиците“, загрижени за вашето здраве?

П.С. Всички производители на този тип ваксини, са изключени от отговорност и не могат да бъдат съдени, а пострадалите няма да получат и стотинка обезщетение !

Ива Иватта, фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.