Мафията се готви отново да яхне държавата! И всичко се подготвя методично за изборите на 2 октомври!

Мафията се готви отново да яхне държавата! И всичко се подготвя методично за изборите на 2 октомври!
Бившият вътрешен министър Бойко Рашков изрази в интервю огромно възмущение от кадровите промени в МВР и ги свърза пряко с управлението на Бойко Борисов.

👉👉Махат се служители, доказали се в битката срещу купения вот – правят се изключително тежки грешки в кадровата политика и то много бързо, каза той.

👉👉Може би сегашното ръководство на МВР е в някаква връзка с предишните управляващи, добави Рашков, визирайки Бойко Борисов.

💥Преди време Рашков изрично заяви, че не би работил със служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев – припомняме, че имаше инициатива Демерджиев да бъде заместник на Рашков в кабинета на Кирил Петков.

🤔🤔🤔Тогава самият Демерджиев отказа с мотив, че вътрешните работи не са му в експертизата. А сега подготвя „честни избори“!

❗Дано всичко това е в сферата на междуличностните борби, а не поредният пример за политически реваншизъм, който би довел до нова криза за обществото ни.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.