Нинова: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или открит урок как се краде?

Нинова: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или открит урок как се краде?
Лидерът на БСП атакува остро бивш премиер на България и лидер на ГЕРБ.

Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията, това виц ли е? Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения,

Днес „чисто новият“ Борисов , все едно не е управлявал последните 12 години, предлага няколко закона, за да спре кризата с газа и цените на горивата. Иска сто процента диверсификация на газа и прекъсване отношенията с „Газпром“. Първи въпрос: откъде ще вземе газ, на колко по-висока цена, по коя тръба и с колко пари ще компенсира индустрията и домакинствата? Не знае и не казва.

Всепризнатият ядрен специалист Борисов иска 100% диверсификация на ядреното гориво за АЕЦ „Козлодуй“.

Втори въпрос: Какво казва Агенцията по ядрено регулиране? Защото тя се произнесе, че това е невъзможно и опасно сега. Това за Борисов не е важно.

И накрая той агитира за нови 8 самолета F-16. Трети въпрос: защо не почака поне да дойдат онези първите, които купи на чертежи?

Законите на Борисов гарантират студена зима, колабирала индустрия и задлъжнели поколения. И всичко това, за да се хареса на началниците, та дано се препере. С цената на държава и народ, но да се върне във властта.

И накрая най- важното му предложение за изпиране: Борисов организира кръгла маса за борба с корупцията. Това виц ли е или ще бъде открит урок как се краде?, написа Корнелия Нинова в личния си профил във фейсбук.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.