Орбан смрази: Български политици са взели милиард евро, за да вкарат страната си във война с Русия!

Орбан смрази: Български политици са взели милиард евро, за да вкарат страната си във война с Русия!

Виктор Орбан направи смразяващо изказване, цитирано от CNN!

Смразяващо изказване на унгарския премиер Виктор Орбан срещу български политици беше цитирано от CNN и несъмнено ще донесе неприятни последици. Орбан директно обвини и посочи бившите премиери и партийни лидери Бойко Борисов и Кирил Петков в престъпни договорки с ЕС.

Виктор Орбан разполага с уличаващ документ

„Да, това е престъпление. Престъпление, за което народът им не е уведомен и не е поискано неговото съгласие.

Разполагаме с документи, които доказват, че Борисов и Петков са получили много милиони… да го кажем направо – близо 1 милиард евро, за да изпратят войска в Украйна.

Парите са за това да се вкара страната им в реален конфликт с Русия, да й обявят война. Ясно е, че България не може да изплаши нито Русия, нито Путин, това е смешно само по себе си. Но целта е друга. Целта е да се скъса окончателно с приятелството между двете страни, които са били братя десетилетия наред.

Между България и Русия има особени отношения и това датира още от Освобождението.

Затова САЩ и ЕС ще направят всичко, за да скъсат тази връзка, помен да не остане от нея. Народът трябва да е наясно с това, защото подозирам, че когато научи, съдбата на въпросните политици няма да е особено добра“, казва Виктор Орбан

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.