Радев за НАТО: Не ме интересуват никакви договори, България няма да ви плати нито лев! Черно море не бива да става фронтова зона между САЩ и Русия

Радев за НАТО: Не ме интересуват никакви договори, България няма да ви плати нито лев! Черно море не бива да става фронтова зона между САЩ и Русия
Румен Радев няма да изпълни договора, който Бойко Борисов е сключил!
Военно-въздушните сили над България

Президентът на Република България за пореден път показа, че за него националният интерес стои над всичко. Румен Радев винаги е твърдял, че България е свързана с НАТО, но не бива да потъпква достойнството си заради това.

Оказва се, че правителството на Борисов е сключило доста неизгодна сделка, според която България се задължава да плаща за наличието на военно-въздушни сили на НАТО в своето небе, писа ПИК. Според ген. Радев този договор е недопустимо национално предателство.

„Въпреки договора, който е сключен не от мен, като главнокомандващ на българските военни сили заявявам, че Бългрия няма да плати нито лев за наличието на чужди военно-въздушни сили над своята територия“, заяви категорично ген. Радев.

Румен Радев няма да плаща на НАТО за самолетите над България

Самолетите на НАТО летят предимно над българското Черноморие. Президентът е категоричен, че Черно море не бива да става фронтова зона между САЩ и Русия, тъй като там са забелязани вече и доста американски кораби. Това той го заяви ясно по време на дебата с проф. Анастас Герджиков по БНТ.

Въпреки разпространяващото се от някои мнение, че Румен Радев е натовски генерал, до момента той не е позволил на американските военни сили да се доближат максимално до Русия чрез България.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.