Тук следващите години предстои такава бедност, че няма да ви се вярва. Затова се ориентирайте навреме

Тук следващите години предстои такава бедност, че няма да ви се вярва. Затова се ориентирайте навреме
Момчета и момичета.

Преди да замина за Германия искам да ви дам съвет.

Като човек преживял доста мисля че мога да си го позволя.Не съм спирал да работя.Бил съм товарач на учебници,изолаторджия,аранжор, ,зидар, шофьор,началник склад,електротехник,монтажник,и какво ли още не.

За моите 42 години не се ожених,и нямам деца, защото не желая да създавам поредният нещастник.Твърдя че винаги съм бил добре платен.Не се друсам,по-жени не ходя,пия малко, единственият ми порок са цигарите.И никога не съм успявал да спестя пари за нещо съществено.С казармата имам 5 години трудов стаж.То и 55 да съм работил,разлика в пенсията ще е 20 лв.,ако съм жив да я доживея.Нито имам кола нито жилище мое.Имам наследствено.Имам заеми от 5000 лв. който ги влачим вече 3 години.Борих се,борих се,и накрая ми писна.Събрах си парцалите и духнах в Германия.

Започнах моментално работа като монтажник на кухни с заплата от 2300 евро чисто.Дадоха ми служебен автомобил,намериха ми квартира за която плащам 400 евро с всички сметки включително.1/3 ми го поема фирмата.На вторият месец получих бонус от 550 евро за добри резултати.Пуснаха ме 4 дни да си дойда до вкъщи.След 3 месеца се очаква да ми вдигнат заплатата мн а 2700 евро+ бонуси при постигнати резултати.Фирмата ми плаща и курсове за интеграция и език.Работя от 8:30 до 17:00.Точно в 17:01 вече пътувам за вкъщи.

И откакто съм там се чувствам някак добре,топло ми е на душата,и се чувствам все едно съм шефа на фирмата.Да вметна че ако изкарам до 63 години и се пенсионираме там ще взимам пенсия 1280 евро докато съм жив.Не искам да чувам за псевдо патриоти,родолюбци,и прочие бъртвежи.

Домът е там където се чувстваш щастлив.За това горещо ви препоръчвам да не се плашите,а смело да търсите реализация на Запад.За хора с професия работа има,дори недостиг има.Не желая да си идвам тук и когато ми стане мъчно,само прелитам над София и всичко ми минава.

Тук следващите години предстои такава бедност че няма да ви се вярва.Затова се ориентирайте навреме.И нека хейта почне

Източник: Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.