Части от столичния квартал Редута остава без вода в сряда

Части от столичния квартал Редута остава без вода в сряда

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

На 22 юли 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Атанас Узунов“, кв. „Редута“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Атанас Узунов“ от ул. „Калиманци“  до  ул. „Поп Харитон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Атанас Узунов“ ъгъла с ул. „Кадемлия“.

На 22 юли 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Юндола“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на  по ул. „Юндола“  от  ул. „Велчо Атанасов“  до  ул. „Иларион Драгостинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Юндола“ ъгъла с ул. „Иларион Драгостинов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.