Как онлайн залозите печелят битката за потребители

Вече е ясно, че интернет базираните компании за залози изместват все по-трайно и необратимо офлайн букмейкърските пунктове. Това се случва не само в България, но и в световен мащаб, тъй като онлайн услугата предоставя много предимства – бързина, удобство, по-добри коефициенти, по-многобройни и разнообразни пазари. Във всеки от тези аспекти наземните оператори трудно могат да се опрат освен с това, че предлагат социална среда. Само че не всеки залагащ има нужда от такава. А към всичко изброено дотук трябва да добавим и всевъзможните бонуси и промоции, които се предлагат от онлайн платформите – такива на практика не съществуват във физическите обекти.

Офертите за нови потребители вече се смятат за даденост

Всички интернет букмейкъри (с много малко изключения) посрещат новите си клиенти със специални предложения. Обикновено става дума за кредитиране на база на първия депозит, като това са средства за игра, които не се подаряват за изтегляне на момента. Условията за усвояване на пари с използването на тези кредити се различават при отделните компании. При доста от букмейкърите се изисква превъртане на сумата от първата вноска и бонуса в троен или петорен размер. При bet365 регистрация пък нещата са поставени по различен начин, който много от потребителите предпочитат. Отново имаме 100 процента кредитиране на база на първия депозит, но тук не е поставено условието за превъртане. Системата е по-различна – първо се изиграват средствата от първата вноска, а когато те се изчерпат, се “отключват” кредитите от бонуса. И всяка чиста печалба, постигната със средства от стартовата оферта, се прехвърля към изтегляемия баланс. При такава ситуация за потребителите е значително по-реалистична цел да превърнат виртуалния кредит в реални средства, ако естествено, дават верни прогнози.

Залозите на живо се радват на все по-голямо търсене

Още една съществена причина за нарастващата популярност на онлайн бетинг платформите е възможността за live игра. Такива опции са трудно достъпни и тромави за осъществяване в офлайн обектите, докато при интернет букмейкърите всичко се постига за секунди само с няколко клика. Залагащият може да е дал една прогноза преди мача, която да се очертае като неуспешна още в първите минути, но тогава пък при залозите на живо има възможност да се компенсира. Особен гъдел за играчите е в това да предвидят съвсем тънките моменти – кой от двата отбора ще вкара следващия гол или пък кой ще изпълни следващия корнер. Може да се постави дори прогноза за конкретен предстоящ период от срещата – да речем в 31-ата минута да се предвиди дали ще бъде отбелязан гол или не до изтичане на 40-ата минута (39:59 в хронометъра). Спектърът от възможности, които и без това са богати в онлайн платформите, се разгръща още повече в лайв залозите.

Интернет революцията е факт отдавна, тя промени завинаги и света на спортния хазарт. Шансовете вече са много повече, като с това обаче се увеличават и рисковете. Онлайн платформите са много удобни и бързи за усвояване, но същевременно сякаш твърде лесно достъпни. Все пак това, че при лицензираните букмейкъри се допуска само една регистрация на едно физическо лице, както и възможността за налагане на лимит за депозит от страна на самия потребител играят ролята на спирачки за по-безразсъдните играчи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.