Артистите от Музикалния театър ни канят отново в творческия си дом

Артистите от Музикалния театър ни канят отново в техния творчески дом. “Отново на оперета” – това ще чуе и види публиката след три месеца раздяла. Един грандиозен спектакъл с леко намигване към изискванията за дистанция на сцената.

Още по темата

14 юни 2020 11:05

13

“Музикалният театър отвори на 1 юни за най-малката си публика. Опашката от желаещи се извиваше след паметника “Левски”. Имаше и разочаровани деца, защото се оказа, че някои не можаха да влязат. През юли месец детските спектакли ще се изнесат и на открита сцена“, каза за “България сутрин” режисьорът и солист Александър Мутафчийски.

Той добави, че искат да заредят публиката с едни от най-емблематичните хитове на оперeтата.

“За първи път правим общо представяне с балет “Арабеск”. От 10 години ние сме едно цяло под шапката на Музикалния театър, но за първи път ще ни видят заедно на сцената”, сподели Мутафчийски в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му оперетата е жанр с лека злободневна насоченост, в спектакъла ще има “санитарен инспектор”, който ще следи за спазването на правилата.

“През юли месец на сцената ни се завръща и “Фантомът на операта“. Затворихме театъра в едни условия, когато беше най-добре финансово, имаше огромен интерес от страна на публиката. Надявам се бързо това да се възстанови”, коментира Александър Мутафчийски.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.