Богомил Бонев: Мижитурките в парламента ненавиждат българите, това е истината!

 Богомил Бонев: Мижитурките в парламента ненавиждат българите, това е истината!
Богомил Бонев изригна срещу новите-стари депутати в НС!

Бившият ни вътрешен министър Богомил Бонев отново не пести думите си и не се страхува да заяви какво мисли.

А това, което заяви за новите-стари народни представители в НС е колкото скандално, толкова и вярно (според поне 90 процента от народа ни).

Богомил Бонев не крие отвращението си към родните депутати

Богомил Бонев е категоричен, че това правителство, което още не е сформирано, няма да издържи дълго. А причината е, че ако не се разпадне само, то ще бъде свалено от българите, при това вероятно още зимата.

„Да, зимата. Зимата, която обещава да бъде страшна и мъчителна за целия народ, но особено за тези хора, които нямат достатъчен доход и живеят на ръба. Да не говорим за тези от карловския регион, които останаха без домовете си след наводненията, а държавата им се изсмя в лицата.

Тези хора нямат къде да се подслонят, натикани са във фургони като клошари, докато на бежанците украински се дават луксозни апартаменти и стаи във ВИП-хотели. Какво е това и на какво ви прилича – на българска политика ли?!

Още повече днес, когато вече родните псевдо държавници решиха да изпращат и оръжия за Украйна…

Тези хора ще ни вкарат в жестока война и го осъзнават отлично. Това са едни мижитурки, които целуват з@дните части на евролидерите, а презират и ненавиждат собствения си народ, българите.

С камъни трябва да бъдат изгонени от страдата на парламента! С камъни и дърве!“, бесен е Богомил Бонев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.