Бойко Борисов влезе в британските учебници като пример за корупционно управление

Бойко Борисов влезе в британските учебници като пример за корупционно управление
В социалните мрежи бе показана снимка от лекциите в Британското UCL,

където студентите вече изучават в курса по политическа икономика управлението на Бойко Борисов като пример за корупционно управление.

Ето какво пише по този повод анализаторът Николай Слатински:

„Славата му дивна!

Постепенно преминаваме към фаза 3.

Първата фаза бяха анекдотите, които когато релаксират от високоотговорната си дейност, европейските лидери си разказват за него – той в Брюксел е, както се казва, притча во язицех с поведението, манталитета, възпитанието и езика си…

Втората фаза бяха залпове от публикации в западните медии за скандалите около него, произхода му, речника му, кюлчетата, пачките, пистолетите и Мата Хари-те.

Третата фаза е влизането му в студентските помагала за корупция и конфликти на интереси при управлението в условията на демокрация.

Рано или късно, а по-скоро рано, отколкото късно, ще се премине към Четвъртата фаза – когато Той ще влезе в учебниците по политически наука като case study как в условията на фиктивна, формална, фасадна и fakenews демокрация един харизматичен популист с ниска политическа култура, ценностни деформации, авторитарни нагласи и психологически дефицити може цяло десетилетие да води за носа обществото в държава-членка на Европейския съюз, възползвайки се от двойните стандарти, користните политически нагласи, безразличието и слабостта на европейските лидери.“

Николай Слатински

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.