Бой между мигранти и българи в центъра на София в новогодишната нощ

Бой между мигранти и българи в центъра на София в новогодишната нощ
Бой между мигранти и българи се е разиграл в новогодишната нощ в центъра на София. Това твърди читател на БЛИЦ.

Той поясни, че спречкването между чужденците и нашенците е станало в непосредствена близост до празничния концерт, който се проведе на площад „Княз Александър Първи“.

„Имаше една голяма тумба бежанци. Бяха се събрали в градинката до БНБ – те нали обичат да се шляят в центъра на София. Бяха шумни и нагли.

Не знам защо, но се стигна до спречкване между тях и група българи“, каза читателят ни.

Той поясни, че униформените, които били в района заради засиленото присъствие на хора на концерта, реагирали светкавично и разтървали свадата.

Точните причини за боя все още не са изяснени. Не се знае и има ли ранени и арестувани.

При инцидент в Хасково загина мъж тази сутрин, съобщава МВР, цитирано от БТА.

Около 5:00 ч. сутринта, след посрещането на 2023 г., възникнало сбиване сред събрали се празнуващи. Няколко души са пострадали и са с порезни рани, а един от празнуващите е починал. По първоначални данни раните са нанесени от счупена стъклена бутилка

При друг инцидент, мъж на 35 години бе прострелян близо до Годеч минути след полунощ. Той е откаран в болница „Пирогов“.

По първоначални данни инцидентът е станал на територията на военно поделение. Използван е законно притежаван пистолет. Военна полиция изяснява детайлите по случая.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.