Изненада: Президентът отиде на концерта във Виена не с Деси Радева, а с тази прекрасна дама /СНИМКИ

Изненада: Президентът отиде на концерта във Виена не с Деси Радева, а с тази прекрасна дама /СНИМКИ

По покана на австрийския федерален канцлер Карл Нехамер президентът на България Румен Радев присъства на Новогодишния концерт на Виенските филхармоници.

Българският президент бе придружаван от Атанас Пеканов, заместник министър-председател, отговарящ за управлението на средствата на Европейския съюз.

По-наблюдателните веднага забелязаха, че съпругата на държавния глава Десислава Радева не е с него. На кадри, излъчени от Българската национална телевизия, се забелязва, че първата дама не присъства на концерта на Виенската филхармония.

От снимки, които бяха качени в официалния профил на президента във Фейсбук обаче става ясно, че вместо със съпругата си, Радев е бил на концерта с дъщеря си Дарина.

Програмата на българския държавен глава включваше кратка закуска, след която делегацията се отправя към златната зала на „Музикферайн“ на празничния концерт, музикално послание за мир и благополучие в света.

В паузата на концерта в една от залите на „Музикферайн“ бе организиран кратък прием в чест на българския президент и на индийския министър на външните работи Субрахманям Джайшанкар, гост на Александър Шаленберг, министър на външните работи на Австрия.

След концерта Румен Радев и Субрахманям Джайшанкар се срещнаха с диригента на Новогодишния концерт Франц Велзер-Мьост.

Програмата включваше и обяд, на който министърът на външните работи Александър Шаленберг кани българския президент и индийския министър на външните работи. Посещението на Румен Радев приключи в ранния след обяд.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.