Българите няма да воюват с Русия, господин премиер. Ще воюват за България и нейната независимост

Българите няма да воюват с Русия, господин премиер. Ще воюват за България и нейната независимост
“ България вече не е мека“ и “ България не спазва поговорката “ Преклонената глава сабя не сече“, рече премиерът К. Петков.

Не разбирам основанието за тези му думи и причината за самочувствието му да ги изрече.

България е по- зависима от всякога. България не е наведена, а просната по очи.

Вместо неутралитет, българското правителство се включи в дирижираният от САЩ хор срещу “ агресора“ Русия.

Азовските банди не съществуват, нито убитите в Донецк деца.САЩ не въоръжава Украйна в продължение на години с явното намерение да обгради Русия с натовски бази.И биолабораториите за смъртоносни вируси не съществуват, въпреки, че В.Нюланд не отрече фактите с лицемерието притеснение да не попаднат в руски ръце.

И какво от това, че Международният съд в Хага образува производство за престъпленията срещу човечеството в Донбас, а Путин сезира ООН за лабораториите на САЩ в Украйна.

СЕМ забрани руските канали, фейсбук разреши човеконенавистна пропаганда срещу Русия и Путин. Българските медии представят позицията само на едната страна, вкл. представят за истина опровергавани фейк новини.

България пее в общия хор. Наред с омразната реч, лицемерно разграничава санкциите срещу Русия според позицията на ЕС и интереса.

И докато САЩ играят ролята на “ миротворец“, ЕС изпълнява нарежданията на американското правителство, чиято цел е Русия, но и отслабването на Европа.

Правителството няма капацитет да се справи в кризата.По- лошото е, че бетонира ГЕРБ вкл. чрез нови назначения на гербери на ключови места във властта.

Администрацията е същата, съдебната реформа буксува.Цените се качват, предстои вдигане на мораториума върху цената на електроенергията.Идва тежка икономическа криза.
Нито САЩ, нито ЕС се интересуват от нас.

Позицията на правителството в конфликта Русия – Украйна / САЩ / е непремислена, крайно рискована и на границата с национално предателство.Последиците ще са тежки и неизбежни.И правителството на Петков ще носи отговорност за това.

Предстоят трусове .
Тази “ промяна“ няма да продължи.
Българите няма да воюват с Русия, господин премиер.

Ще воюват за България и нейната независимост.
Ще воюват срещу всеки, който наведе България пред чужди интереси!

За това не са нужни харвардски дипломи, а български сърца!
Запомнете го !

Румяна Ченалова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.