Васил Божков: Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна

Васил Божков: Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна
„“Българско лято“ спокойно ще влезе в парламента.

Целта е да сме първа политическа сила, или поне във първите три минимум. Така че гласът ви няма да изгори. Слави направи партия, постигна висок резултат. А дали тази партия е негова? Имам опасения, че партията на Слави вече не принадлежи на Слави.“

Това заявява в ново видео във Фейсбук Васил Божков от Дубай. Кадрите показват изявление на Божков пред активисти на неговата партия „Българско лято“ от Перник и предизборни събития, организирани от тях.

„Всички ги е страх от нас, защото сме единствените, които ще донесем промяна. Ще се приеме закон за физическия фалит на гражданите, за да не бъдат преследвани от банки и ЧСИ-та“, казва още бизнесменът, който е с 18 обвинения от прокуратурата.

„Полицаите трябва да спазват най-строго законите. Ще направим заплащането им по-високо, но наказанията при нарушаване на закона по-тежки. Мафията в България знам коя е и ще я унищожа, като се върна. Който спазва законите, ще бъде недосегаем“, заявява още Васил Божков.

Вчера, отново във Фейсбук, той направи изненадващо признание:

„Преди да замина, със Слави започнахме интересен разговор за бъдещето на България в офиса ми.“

„Поради стеклите се обстоятелства, предлагам да завършим този разговор публично. Готов съм да го проведем в рамките на следващата седмица“, написа още Божков.

„Бойко вече го каних на дебат. Скри се. Ако е набрал смелост – поканата е в сила“, пише още Васил Божков, който стои зад проекта на партия „Българско лято“ и е водач на две листи.

Преди около две седмици Божков обяви, че ще се върне в България най-късно няколко дни след изборите, но е напълно възможно да стане още преди изборите. Той не уточни кога точно от съображения за сигурност.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.