Румен Радев ги разнищи! Забрани на украинците да си развяват коня у нас

Румен Радев ги разнищи! Забрани на украинците да си развяват коня у нас
Румен Радев не дава на украинците да сменят имената на знакови български улици!

Наглостта на украинското посолство у нас стигна дотам, че да иска знакови български улици да бъдат преименувани в чест на Украйна. Става въпрос за улици в едни от най-големите ни градове – София, Варна и Русе, писа Труд.

В столицата има предложение бул. „Драган Цанков“ да се казва „Украйна. Русенската улица „Ниш“ да бъде преименувана на „Героите на Украйна“, а ул. „Македония“ във Варна да стане ул. „Украйна“.

Румен Радев няма да позволи на украинците да си разиграват коня у нас

Тънката мисъл на украинците обаче не е да се окаже съпричастност на украинския народ, а да се заличи Русия в България. На всички тези улици се намират руски посолства и консулства.

Президентът Румен Радев обаче е дал категорично да се разбере, че всичко това няма да се случи. Държавният глава винаги е държал на българската история и няма намерение да променя каквото и да било.

Ген. Радев е съпричастен към страданието на украинския народ, но от друга страна не вижда нищо солидарно в това да промениш имената на знакови улици на България. Освен това подобно заличаване на Русия в България изглежда по-скоро като слагачество на Запада.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.