Всичко поскъпва, Радев ни спасява!

Румен Радев родината ни брани!

Фирмите на ГЕРБ правят изкуствена криза в страната. Всички големи производители бяха поставени на подчинение през управлението на ГЕРБ.

Те влияqт на суровините, на цените на храните, на ГАЗ и ТОК, на всичко. Вдигат хляба, олиото, дървата, вдигат захарните изделия, вдигат цените и на зеленчуците, на всичко, а хората са поставени в трудност.

Планът е докато се ограбва народът от алчните кръгове от фирми на ГЕРБЕРИТЕ и се създава криза за която да обвинят Румен Радев, че не могат да се справят с кризата.

Коя криза? Която създават с цел нагнетяване на напрежението в населението. Коя криза за която техните медии тръбят?

Криза за която хранителни вериги, които станаха монополисти във времето на ГЕРБ ли?

За социално слабите и за пенсионерите пари няма, ама пари за мигрантите има. Румен Радев заяви, че тези беззакония няма да продължават дълго.

Ние плащаме данъци, винетки и застраховки, а те карат в страната ни без да плащат.

Това се експонира и хората започват да се дразнят всичко, това се преекспонира за да натрупа негативни влияния в обществото.

Румен Радев балансира и за сега се справя срещу икономическите атаки срещу медийните манипулации, брани народа и това се вижда!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.