Румен Радев: Няма да пусна РСМ в ЕС и оръжие в Украйна, колкото и лъжи да напишат в Германия за мен!

Румен Радев: Няма да пусна РСМ в ЕС и оръжие в Украйна, колкото и лъжи да напишат в Германия за мен!
Румен Радев е бесен от това, което направиха с него медиите в Германия!

„Дойче веле“ и Румен Радев официално са във война. След статията „Двете лица на Румен Радев“ българският президент вече не иска и да чува за тази медия.

Той обаче е обиден и на цяла Германия, тъй като подозира целенасочено очерняне на образа му, а причината е, че не иска да пусне Република Северна Македония в Европейския съюз, пише Bgonair.bg.

В статията се пише за лицемерието на ген. Радев, който твърди, че изповядва евроатлантическите ценности, а всъщност тайно подкрепя Русия. Като доказателства се прилагат всичките откази на българския президент да подкрепи санкциите срещу Русия още от началото на първия му мандат, както и отказът му да изпрати военна помощ на Украйна.

Румен Радев няма да бъде победен от Германия

Немската медия твърди, че ген. Радев е започнал политическата си кариера с помощта на Кремъл. Той е изкарван нещо като руски шпионин сред натовци.

От президентството настояха за право на отговор, но „Дойче веле“ отказа без обяснение. Това обаче не отказва Румен Радев да работи за националния интерес.

Президентът е категоричен, че отношението на Германия към него няма да го разклати и той ще продължи да налага ветото над РСМ, както и да не праща оръжие в Украйна.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.