Гълъбова изригна срещу Бъчварова: Дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име?

Гълъбова изригна срещу Бъчварова: Дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име?
Психиатърът Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“, изгригна във Фейсбук срещу бившия вицепремиер и бивш посланик в Израел Румяна Бъчварова.

Гълъбова е бивш съпредседател на Инициативния комитет за втория мандат на президента Румен Радев а сега е част от новата коалиция „Левицата“ .

Поводът за поста й е предложението на Бъчварова да се смени името и на храма „Св. Ал. Невски,“, освен промяната на националния ни празник 3 март.

Публикуваме поста на Цветеслава Гълъбова без редакторска намеса:

Мърлата Румяна Бъчварова, която е приета с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров – последния главен ракактор на в. Отечествен фронт/, иска смяна на националния празник????????, на имена на улици, че и на катедралата “Св. Александър Невски”.

Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на баща си, за да му благодариш, че и тэтрузил задника ти в държавната Волга????

Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена!

Искам само едно – вас, гниди псевдодемократични, да ВИ НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха.

В последващ пост по повод зверството срещу 18-годишното момиче от Старата Загора, Гълъбова пише още:

На вас, всички умнокресливи, дето сега ревете, ще кажа, че вие сте причината за това. Вие и вашите хора, които изнасилват политиката години наред, играейки си на депутати и министри, доведоха до ПСИХОПАТИЗАЦИЯ на обществото, до отглеждането на цяло поколение без ценности, без национално достойнство и без грам знание за корените на българите и българщината.

Вие, които се отрекохте от България, които я мразите откровено и безсрамно, даже с гордост от това мерзко чувство, вие, които възпитавахте в култ към парите и охолния живот, вие, които лишихте цяло едно поколение от самочувствието, че са наследници на горд народ с повече от 1300-годишна история.

ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ! И психопатът, извършил това гнусно деяние, Е ПЛОД на политиката, провеждана години наред и насочена към унищожаването на всичко изконно българско и го заменихте с Америка за България, Отворено общество, знайни и незнайни НПО-та /защото държавата била лош стопанин и не можела да решава никакви проблеми, като се почне от управление на собственост до справянето с насилието/, вие променихте учебното съдържание и вече няма Балканджи Йово и турско робство, Вапцаров е терорист, Елин Пелин пък описвал насилието в българското семейство /справка вашият пиар „специалист“ Любомир Аламанов, разтопен от кеф обяснява как точно заради това Елин Пелин бил наречен „певецът на българското село“/.

ВИЕ, умнокресливи планктони, ВИЕ съсипахте ценностната система на българите, за да я замените с нищонезначещите евроатлантически ценности. Да ви кажа само, че културата на татусите и големите мускули, съчетани с празни глави, много бой и кръв дойде от любимата ви Америка, където насилието е начин на живот, където хиляди годишно загиват от психопати, избиващи ги с автомати.

Масовите убийства са евроатлантическа „ценност“ ! Насилието, включително и срещу инакомислещите, задушаването на другите гледни точки, защото трябва всички и под строй да са „от правилната страна на историята“ /разбирай, че вашата е правилната, защото ви носи грантове и власт/, е основна ценност на религията, която изповядвате. А това е религията на АЛЧНОСТТА, АРОГАНТНОСТТА, О.РАЗАТА КЪМ БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И НЕИСТОВАТА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ!

Ето това сте вие и психопатът, накълцал момичето е ВАШ продукт! Той не го е направил, защото има патриотични виждания, а защото Е ПСИХОПАТ!!!

Ясна ли съм? И спрете с гнусната пропаганда, защото това дете има семейство и близки, за които това ще е травма за цял живот.

Като се нахранят медиите с отвратителната история, ще я забравят и всички дружно ще продължим да копаем дъното на безнравствеността. Защото този модел на поведение ни се налага като успешен и осигуряващ охолен живот.
Това е!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.