Дарение на “ВП Брандс Интернешънъл” в битката срещу коронавируса

Дарение на "ВП Брандс Интернешънъл" в битката срещу коронавируса

Източник: ВП Брандс Интернешънъл

“ВП Брандс Интернешънъл” АД, компанията правоприемник на “Винпром Пещера” АД, обяви, че ще подпомогне най-натоварените болници в страната да осигурят дихателна защита и профилактика на засегнатите от коронавируса, като осигури дихателни апарати, маски и защитни облекла.

Безвъзмездната помощ е на стойност 300 000 лв. Сумата е осигурена от Акционерите на компанията и е съгласувана с Националния оперативен щаб, като най-необходима към настоящия момент. Така лекарите и здравните работници от болниците с най-голяма нужда ще бъдат реално подпомогнати в усилията им за опазване здравето на българските граждани.

“ВП Брандс Интернешънъл” АД ще продължи да изпълнява своя ангажимент към българските граждани и организации с цел овладяване на пандемията от COVID-19.

Притежаваната от компанията фабрика за спирт “Essentica” ще работи на пълен капацитет и в денонощен режим, за да доставя приоритетно за българския пазар продукция за производство на дезинфектанти.
 

Имиджова публикация
Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.