Двама души убити при нова масова стрелба в САЩ

Двама души убити при нова масова стрелба в САЩ

Снимка: архив Reuters

Поне двама души бяха убити, а още няколко бяха ранени, след като филмова група, снимаща клип към песен, бе внезапно нападната на паркинг край Хюстън, щата Тексас, съобщи шерифът на община Харис Ед Гонсалес.

На медиен брифинг след инцидента шерифът каза, че двама души са убити и 4-ма са ранени, но по-късно в Twitter той ревизира броя на пострадалите при стрелбата в петък вечерта на осем. Не стана ясно дали това е общ брой на убитите и ранените, предава АП. Гонсалес каза, че някои от ранените са в болница в “много сериозно състояние”, пише БТА.

Според него властите получили повикване за стрелба от преминаващи автомобили в жилищен квартал около 21:30 ч местно време снощи. Това станало на служебен паркинг, където група мъже снимали музикален видеоклип. Не било ясно какво е предизвикало стрелбата.

Не е ясно и дали всички нападатели (броят им не е известен) са стреляли от коли, или е имало и намиращи се на място край паркинга. Според шерифа жертвите са испаноезични мъже, които изглеждат на възраст малко над 20 г. Засега няма заподозрени. Той призова всички евентуални свидетели или други хора, които може да са били ранени при стрелбата, да дадат каквато могат информация на полицията.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.