Дядо Коледа зад волана на автобус 72: Коледен дух в транспорта

Номер 72 е култовият автобус, който минава половин София от бившия хотел “Плиска” до столичния квартал “Западен парк”. Шофьорът на автобус 2500 обаче в няколко поредни дни може да бъде сбъркан с белобрадия старец, който вмество шейната с елена, раздава подаръци от автобус 72.

“Събрах погледите на повечето от клиентите. Бях се подготвил с допълнителни подаръци от така нареченото дядоколедно чорапче и доста хора останаха наистина доволни”, сподели пред Bulgaria ON AIR шофьорът Кирил Грозданов.

Той е запоанал работа като шофьор с доста по-стари автобуси, където се изискват стотици килоджаули енергия, за да направиш зявой с волана. Когато се сдобил с нов и модерен автобус решил да почерпи всеки пътник с бонбонче. Така и постепенно му хрумнала идеята коледната изненада.

А за Нова година е подготвил специална програма. Надява се само да е на работа в новогодишната вечер.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.