ЕС се превърна в едно странно място, в което живеят много странни хора

ЕС се превърна в едно странно място, в което живеят много странни хора
Според последните данни от ВСУ, професионалната руска армия е унищожена 100% и вече няма такава.

Сега започва унищожението на непрофесионалната армия и след броени дни руснаците няма да имат въоръжени сили.

Веднага след това ще започне унищожението на невъоръжените сили в лицето на всеки етнически руснак и до края на годината Русия ще бъде анексирана към Украйна, разбирайте ще стане подмандатна територия на САЩ.

Така стоят нещата с истинските новини, които се разпространяват с усърдие и у нас.

ЕС се превърна в едно странно място, в което живеят много странни хора. Едни такива витиевати, посредствени и дълбоко комплексирани индивиди, които много лесно превръщат въображението си в реалност.

И дори цели нецивилизован свят /както го наричат европейците/ да им се подиграва и смее, те продължават да бъдат щастливи в нещастието си. Оказа се, че да живееш в клуба на богатите бедняци е нещо като наркотично опиянение под евроатлантически контрол.

Прави добро впечатление, обаче, че единният ЕС е все повече разделен, нехомогенен и дълбоко неразбираем.

Единствената надежда ни остана другарката фон дер Лайен, която бие през пръстите всеки народ дръзнал да има различно мнение от нейното. Нещо като лоша господарка в отвратителен секс.

Такива едни неща се случват в обедняващата и хистеризирана Европа, посрамена за пореден път от абсолютни и завършени бюрократи-некадърници. За сметка на това пък са добри манипулатори, способни да спечелят всяка информационна война. За друга не им стига мозък и възможности.

В крайна сметка за всичко във вселената е виновен Владимир Владимирович, нали?

Така е лесно.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.