За всичко, от което има смисъл, се брои и не всичко, което се брои, е от значение?

За всичко, от което има смисъл, се брои и не всичко, което се брои, е от значение ?
Познавам хора, които завършиха на 21 и не си намериха работа до 27. Познавам хора, които завършиха по-късно и си намериха работа веднага.

Познавам хора, които никога не са учили в университет, но още на 18 са открили това, което обичат. Познавам хора, които намериха работа веднага след завършване. Изкарват добри пари, но мразят това, което вършат.
Познавам хора, които си взеха години почивка и откриха призванието си. Познавам хора, които бяха толкова сигурни какво искат да правят на 16 и промениха решението си на 26.

Познавам хора, които имат деца, но нямат партньор; хора, които са женени, но е трябвало да чакат 8 или 10 години, за да имат деца. Познавам хора във връзки, които обичат някои друг. Познавам хора, които се обичат и не са заедно.

Затова искам да кажа,че всичко в живота се случва според нашия ритъм, нашия личен часовник. Може да погледнеш приятелите си и да си мислиш колко са напред от теб. Може да погледнеш други и да си кажеш, че изостават. Но всичко се случва със своя собствен ритъм, всичко има своето време, своя часовник.

Имайте търпение.

На 25 Марк Кубан беше барман в Далас. На 32 Дж. К. Роулинг за първи път успя да публикува Хари Потър, след като получи от отказ от 12 издателства. На 39 Ортега основа Zara. Моргън Фриймън направи своя голям пробив на 52. Стив Карел направи своя след 40. Ричърд Брансън основа Virgin на 34. На 35 Джак Ма основа Alibaba.
Да завършиш след 25 е също постижение. Да не си женен, но да си щастлив на 30, е красиво. Да създадеш семейство след 35 е напълно възможно, и да купиш къща след 40 е също страхотно.

Не позволявайте на никой да ви притиска със своите графици. Защото, както Айнщайн е казал: „Не всичко, от което има смисъл, се брои; и не всичко, което се брои, е от значение.“  / senzacia-bg.com
Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.