205 камери ще снимат джигитите по празниците

Десетки катастрофи през последните дни отнеха човешки животи, но за сметка на това институциите обявиха, че са готови за празничното пътуване.

3500 полицаи ще контролират трафика в страната, 205 камери ще снимат джигитите по пътищата.

Още по темата

20 дек 2019 07:00

46

19 дек 2019 11:06

18

17 дек 2019 07:38

21

17 дек 2019 07:20

6

По празниците полицията ще следи за агресивни, пияни и дрогирани шофьор. На прицел ще са и прекалено агресивните водачи, както и тези, които говорят по телефона, докато шофират, предава Bulgaria ON AIR.

Целта да се избегнат тежките пътни инциденти и задръствания по пътищата, а пътуването да е по-комфортно.

Полицията призова и пешеходците да са внимателни и по възможност да се движат със светли дрехи в тъмните часове от денонощието, за да се забелязват. А ползващите обществен транспорт да ползват само лицензирани превозвачи.

В края на годината се очаква влошаване на метеорологичната обстановка, от Пътната агенция също са в готовност, за да няма изненади. По първокласните и магистрални пътища в района на София обстановката ще се следи от жандармерия и цивилни автомобили.
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.