Край!!! Свърши с Бойковизма!

Край!!! Свърши с Бойковизма!
Точно на Гергьовден-Победоносец

Президента прави подарък на българската нация като, победи Бойко и назначава служебен кабинет!

Насрочва нови парламентарни избори на 11 юли!

Празнувайте българи!!!

Въпреки че Бойко се опитва да дестабилизира държава за да може да се изплъзне от ударите на закона.Днес имаше протест от една шепа хора срещу Президента . Но имаше и контра протест в защита на Президента Радев които,вече продължава над 300 дни.

Най интересното,е че тези няколко десетки души които,протестираха в защита на ГЕРБ отидоха пред НС и полицията отцепи движение.

Желая да припомня че когато,ние сме протестирали там и сме били няколко хиляди души полицията не е отцепвала движението,чак когато,всичко се напълни там с хора и вече няма как да се държат хората тогава полицията се оттегляше назад и движението,само се спираше.

Бойко не ти се сбъдна мечтата Президента да не направи служебен кабинет.

Така и няма да ти се сбъдне мечтата да направиш циркове в държавата с измислени протести.

Защото само след няколко,дни вече няколко от бухалките ти няма да са под твое командване и да биете и потискате хората.Сега ще трябва първо да отговорите за престъпленията Ви.

Затова отново се обръщам към Президента Румен Радев.Едно от най наложителните неща е да се сменят Шефовете на областните и районите Полицейски управления.
Шефовете на службите.

И Най-вече тези които, отговарят за сигурността в Интернет !
Защото те изтриват и блокират всички постове срещу мафията!

Успех г-н Президент ние сме с теб!

Автор: Стоян Димитров

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.