Кристиян Коев: И какво се оказа!? Цялата държава зависи от това дали Лена Бориславова е задоволена и какво се е разбрал татито на Кирчо с олигарха, превзел държавата

Кристиян Коев: И какво се оказа!? Цялата държава зависи от това дали Лена Бориславова е задоволена и какво се е разбрал татито на Кирчо с олигарха, превзел държавата
Кристиян Коев: И какво се оказа!?

Цялата държава зависи от това дали Лена Бориславова е задоволена и какво се е разбрал татито на Кирчо с олигарха, превзел държавата.

И какво се оказа? Че цялата държава с премиер Кирил Петков е зависела от това дали Лена Бориславова е задоволена и какво ще реши бащата на Петков за бъднините на цял един народ. На тати детето се оказа параван за уговорките на баща му с българското задкулисие, превзело държавата.

А неизживяният пубертет на Петков ни докара Лена Бориславова, която явно може да е с него, само ако е на власт и го командва. Разкритията, които направи Тошко Йорданов за начина на управление на Петков са меко казано скандални.

Да зависи цяла държава от това дали Бориславова е била добре задоволена, а на тати момчето какво се е разбрал с олигарха, е престъпление към всеки българин!

За съжаление дясната му ръка в тази бутафория вместо управление е Асен Василев, който е зависим от сърдечни драми с министъра на културата и шефа на НАП Спецов.

Та ситуацията е следната – български олигарх и медиен магнат решава да превземе държавата чрез зависими хора на каишка и инсталира за премиер Кирил Петков – сериозно комплексиран и лесно манипулируем, назначавайки му Лена Бориславова да го командва.

За сигурност уговорките минават и през тати, за да не стават грешки. А за дясна ръка и финансов министър се инсталира изключително зависим човек с любовни драми и щения, който на свой ред назначава за министър на културата и шеф на НАП близки до сърцето си мъже.

Така дуото Петков и Василев се оказа нищо повече от посмешище и неуспешен опит на един алчен олигарх да превземе държавата!

Кристиян Коев

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.