Лацио удари пак Юве, Роналдо бесен

Лацио удари пак Юве, Роналдо бесен

Снимка: Reuters

Лацио победи за втори път с 3:1 Ювентус този месец и спечели Суперкупата на Италия.
 
“Орлите” се наложиха напълно заслужено над хегемона на Ботуша на стадион “Кинг Сауд Юнивърсити” в Рияд и му нанесоха втората загуба за сезона във всички турнири. В средата на месеца именно римляните надделяха над торинци, но в сблъсък за Серия “А” (3:1).
 
Лацио поведе чрез Луис Алберто в 16-ата минута, а в края на първото полувреме Пауло Дибала изравни. След почивката столичани бяха по-добрият отбор на терена и стигнаха до успеха чрез Стефан Лулич и Данило Каталди.
 
Голямата звезда на италианския хегемон Ювентус – Кристиано Роналдо, остана много разочарован след загубата с 1:3 от Лацио за Суперкупата.

След награждаването петкратният носител на Златната топка побърза да махне сребърния медал от врата си, след което се прибра в съблекалнята.

Интересното е, че това е първо поражение за него в последните 12 финала. Кристиано има спечелени 21 финала в кариерата си от изиграни 29.

Всички отзиви след срещата четете в Gol.bg


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.