Малдини: До седмица ще преборя коронавируса!

Малдини: До седмица ще преборя коронавируса!

Снимка: БГНЕС

Легендата на Милан и настоящ технически директор на клуба Паоло Малдини е убеден, че до седмица ще е напълно здрав от коронавируса. Той и синът му Даниел са сред заразените, но се намират в добро състояние. 

„С това видео искам да благодаря на всички хора, които със съобщения в социалните мрежи ми засвидетелстваха любов и загриженост за моето здраве и това на сина ми. Ние сме добре и до седмица ще преборим вируса. Благодаря ви за неугасващата подкрепа“.

„Искам също да благодаря на всички лекари, сестри, медицински работници и доброволци, които всеки ден се изправят срещу трудната ситуация с огромен кураж и професионализъм. Още веднъж, вие ме карате да се чувствам горд, че съм италианец. Благодаря ви“, заяви Малдини. 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.