Местят ежедневните брифинги от 17:00 в 08:00 часа

Местят ежедневните брифинги от 17:00 в 08:00 часа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От утре, 30 март, Националният оперативен щаб ще провежда ежедневните си брифинги в Министерския съвет в 8 часа сутринта, вместо в 17 часа. Промяната ще даде възможност да се предоставя информация на медиите в реално време още в ранните часове на деня, като се обобщава и динамиката на ситуацията от изминалото денонощие, съобщиха от правителствената информационна служба. Провеждайки брифингите си всеки ден в 8 часа сутринта, Щабът ще се съобрази и с желанието на медиите да е на разположение за отговори на техните въпроси в началото на деня, се казва в съобщението.

Още по темата

29 мар 2020 08:03

81

За да продължат да получават медиите максимално актуална и пълна информация по отношение на коронавируса, Министерството на здравеопазването ще пуска всеки ден около 17 часа прессъобщение с данните от Щаба за резултатите от текущите проби за деня.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.