Мисис Мани Вартан изпревари 300 фаворитки и стана “Мисис България” 2022

Пловдивчанка пребори 300 красавици и стана "Мисис България" 2022
Мани Вартан изпревари 300 фаворитки за короната “Мисис България Интернешънъл” 2022.

Пловдив отдавна се слави с красивите си жени, а поредно доказателство за това е победителката в “Мисис България Интернешънъл” 2022.

Конкурсът се проведе в София.

Организатор бе Меги Савова, която е и собственик на правата на конкурса за България.

Изборът бе между 300 красавици, като на два кръга участничките бяха редуцирани първо до 30, а след това до 15 финалистки.

“Мисис България Интернешънъл” ще представя страната ни на международния конкурс, който ще се проведе през следващите месеци.

Пловдивчанка пребори 300 красавици и стана

Красивата пловдивчанка, която грабна титлата, се казва Мани Вартан и е на 33 г. Освен с визия, победителката блести и с интелект.

Тя е завършила езикова гимназия “Иван Вазов” в града под тепетата, владее пет езика, освен българския – арменски, английски, испански, руски и турски.

Висшето си образование е завършила в ПУ “Паисий Хилендарски”, като бакалавър по българска филология и магистър по психология на управлението.

Победителката обича пътешествията и книгите, а в младежките си години за кратко е модел в две модни агенции.

Пловдивчанка пребори 300 красавици и стана

Красавицата е омъжена от 2016 г.  и има петгодишна дъщеря Елизабет, която носи в себе си голям музикален талант. Младото дарование е носител на 17 приза от национални и международни конкурси и фестивали по поп и джаз пеене.

Пловдивчанка пребори 300 красавици и стана

Източник: marica.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.