Митрофанова връща “Газпром” в България заради Радев!

Митрофанова връща “Газпром” в България заради Радев!
Елеонова Митрофанова е в добри взаимоотношения с Румен Радев!

Казусът с “Газпром”

Остана поне един политик, които е в добри взаимоотношения с руската посланичка Елеонора Митрофанова. Това е президентът Румен Радев, който прави всичко възможо да върне търговските ни взаимоотношения с “Газпром”.

Държавният глава е готов на всичко, за да върне руския газ директно от Русия, за да се намали неговата цена. От няколко месеца го получаваме чрез посредници, което го оскъпява излишно.

Затова служебното правителство влезе в преговори с “Газпром”, но засега от компанията отказват да работят с България, тъй като руската страна е обидена от отношението на нашата през пролетта.

Ген. Радев обаче може да промени това. Той се е срещнал с Митрофанова няколко пъти, за да се опита да я убеди Кремъл да прости на България. Президентът я убежавал, че повече хора като Кирил Петков и Асен Василев няма да управляват и това, което направиха те, няма да се повтори

Очевидно Радев и Митрофанова са се сближили, защото бяха забелязани в непосредствена близост на честването на Съединението. Руската посланичка минава за човек на Владимир Путин и думата й значи много. Затова надеждите на президента са, че тя ще ни препоръча на “Газпром” и томахавката ще бъде заровена.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.