Народът се надига все повече с искане България да е президентска република с президент Румен Радев

Народът явно разбра, че с правителствата на Борисов 1,2,3 съвсем ще загине. Въпреки пандемията и насадения страх през медиите, хората се събират в квартални кафенета и обсъждат,  че България трябва да стане президентска република. Условието обаче е президент да е Румен Радев. Толкова много граждани харесват президента, че плъзнаха шеги, че ще изкара повече мандати от Путин. Явно на хората им писна да ги лъжат и обират. „След пандемията ще се вдигнем с това искане по площадите.     Ще се чуе мощния народен глас, който ще изкрещи отново „Мутри вън „. Но този път ще трябва да променят системата преди да ги изхвърлим от парламента“, заканват се живущите в София, отбили се да пийнат по нещо в кварталните кафенета.
Народът явно разбра, че с правителствата на Борисов 1,2,3 съвсем ще загине.

Въпреки пандемията и насадения страх през медиите, хората се събират в квартални кафенета и обсъждат,

че България трябва да стане президентска република.

Условието обаче е президент да е Румен Радев.

Толкова много граждани харесват президента, че плъзнаха шеги, че ще изкара повече мандати от Путин.

Явно на хората им писна да ги лъжат и обират. „След пандемията ще се вдигнем с това искане по площадите.

Ще се чуе мощния народен глас, който ще изкрещи отново „Мутри вън „.

Но този път ще трябва да променят системата преди да ги изхвърлим от парламента“, заканват се живущите в София, отбили се да пийнат по нещо в кварталните кафенета.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.